TJA su gimtadieniu sveikino ir politikai, ir muzikos žvaigždės

Aušrinė Marija Pavilionienė

Šį šeštadienį po visuotinio narių susirinkimo Tolerantiško jaunimo asociacija Soho klube šventė savo trečiąjį gimtadienį. Renginys prasidėjo 21.00 valandą vaišėmis, video klipais, TJA renginių nuotraukų peržiūromis ir neformaliu bendravimu.

 

Vidurnaktį prasidėjo TJA gimtadienio speciali programa. Organizaciją ir jos narius pasveikino klubo šeimininkai ir dovanojo daugeliui gerai žinomos Alos Borisovnos Pugačiovos pasirodymą.

 

Aušrinė Marija PavilionienėTolerantiško jaunimo asociacijos pasveikinti į klubą atvykusi parlamentarė buvo sutikta audringais plojimais. Seimo narė sveikino Tolerantiško jaunimo asociaciją, kvietė susirinkusius homoseksualius žmones būti solidariems, ginant savo teises, o juos supančiai neapykantai priešpastatyti savo talentą, veiklą ir vienybę. Aušrinės Marijos Pavilionienės kalba buvo palydėta ovacijomis ir šūksniais „Bravo!“.

 

lk714842-1221066Tolerantiško jaunimo asociacijos pasveikinti atvyko ir premjero patarėja socialiniams klausimams, kuri 2004 metais tapo pirmąją politike, atvirai sudalyvavusia Lietuvos gėjų lygos organizuotoje konferencijoje. Sveikindama susirinkusiuosius G.Purvaneckienė pasidžiaugė bendru veikimu su TJA siekiant stiprinti žmogaus teisių apsaugą ir įteikė raudonų rožių puokštę. Ji taip pat buvo palydėta aplodismentais.

 

Per visą Lietuvos istoriją šios dvi politikės, kandidatuojančios į Seimą Socialdemokratų sąraše, buvo pirmosios, kurios nepabijojo atvykti į homoseksualių žmonių klubą ir viešai pasakyti kalbą.

 

Sasha SonTJA taip pat pasveikino ir įteikė dovanas jaunimo centras „In Corpore“, organizacija „Naujosios kartos moterų iniciatyvos“. Gimtadienio programą vainikavo specialiai šia proga atvykusio LNK projekto „Muzikos akademija“ dalyvio Dimos Šavrovo (Sasha Son) pasirodymas.

 

Po programos norintys galėjo pasivaišinti dviejų aukštų tortu su TJA logotipu.

 

 

Tolerantiško jaunimo asociacijos informacija

Share:

Susiję tekstai: