TJA vadovai dalyvavo televizijos ir radijo laidose

Šių metų liepos 15 d., trečiadienį, 21.10 val. Tolerantiško jaunimo asociacijos pirmininkas Vytautas Valentinavičius dalyvavo LTV laidoje „Teisė žinoti“, savaitės gale šeštadienį liepos 18 d. 10.05 „Žinių radijo” laidoje „Avilys” apie Toleranciją ir homofobiją kalbėjo valdybos pirmininkas Artūras Rudomanskis.

Įstatymas dėl nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos informacijos poveikio – šeimos vertybių saugojimas, kaip teigia jo šalininkai, ar homoseksualių žmonių teisių pažeidimas, kaip sako jo priešininkai. Ar išgelbės nuo netradicinės seksualinės orientacijos draudimas apie ją kalbėti? „Teisė žinoti“ – liepos 15 d., trečiadienį, 21.10 val. Laidą veda Rita Miliūtė. Laidos įrašą rasite čia.

Kartu su asociacijos vadovu laidoje diskutavo Seimo nariai Marija Aušrinė Pavilionienė, Petras Gražulis ir Lietuvos psichologų sąjungos Psichikos sveikatos komiteto pirmininkas Paulius Skruibis.

„Žinių radijo” laidoje „Avilys” kartu su TJA valdybos pirmininku Artūru Rudomanskiu taip pat dalyvavo registruota lobistė Dalia Mikalauskaitė,  moterų organizacijos „Zonta International“ steigėja Ramunė Trakymienė. Vedėjas – Audrys Antanaitis. Laida transliuota šeštadienį 10.05 val., kartota sekmadieniais 16.05 val. Laidos įrašą rasite čia.


Tolerantiško jaunimo asociacijos informacija

Share:

Susiję tekstai: