TJA dalyvavo „Darom 2010“

Akcijos

Šeštadienį Tolerantiško jaunimo asociacija DARĖ kartu su visa Lietuva. Į jau trečią kartą rengiamą aplinkos švarinimo akciją TJA savo narius ir draugus pakvietė dalyvauti ne pavieniui, kaip daryta iki šiol, o kartu.

Akcijos  Per tris akcijos valandas surinkta trisdešimt 100 litrų talpos šiukšlių maišų. Po pernykščiais klevų lapais tvarkytojai rado ne tik pavienių praeivių numestus alaus, odekolono ir degtinės butelius, tačiau ir Vilniaus senamiestyje išmestus šiukšlių maišus su komunalinėmis atliekomis, nudėvėtais batais bei suplyšusiais rūbais.

Iš šakomis apkrauto bruzgyno ištempta suirti baigiant sofa, medinės durys, vandens nuleidimo mechanizmas iš tualeto bakelio, keliasdešimt metrų vielinės tvoros bei trys padangos – tradicinės Lietuvos pakelių „puošmenos“.

TJA dėkoja Jūratei labiausiai prisidėjusiai sudarant sąlygas ir buriant TJA narius ir draugus dalyvauti akcijoje ir žinoma dėkojame dalyvavusiems Edvardui, Gediminui, Gerdai, Giedriui, Ievai, Ingai, Jūratei, Justei, Rasai, Ruslanui, Tedžiui, ir Vladui.

Renginio akimirkos:

 

 

 

 

Tolerantiško jaunimo asociacijos informacija

 

Share:

Susiję tekstai: