Vienalyčių porų šokių vakarai

Vienalyčių porų šokių vakarai

Kartu su vasara ateina ir šokių karštligė… Ši vasara skamba skambiausiais ritmais! Gal norėtum prisijungt ir Tu? Gegužės 27 dieną Tolerantiško Jaunimo Asociacijoje prasidės dar viena veikla – vienalyčių porų šokių vakarai. Šių vakarų metu, padedant choreografei, Tu galėsi ne tik išmokti lotynų Amerikos šokių žingsnelių, tačiau tai galės padaryti ir Tavo mylimasis šokdamas kartu su Tavimi.

Kartą per dvi savaites vyksiančiuose užsiėmimuose Tu išmoksi Salsos, Rumbos ir kitų Lietuvoje vis populiarėjančių šokių judesių. Susidomėjai? Tai pats laikas užsiregistruoti el. paštu g.staskeviciute@gmail.com, pateikiant savo ir draugo/draugės vardą, pavardę ir amžių (registracija vyksta iki gegužės 24 dienos). Jei Tavo partneris nesusidomėjo šia veikla, tačiau Tu degi šia mintimi – neliūdėk, parašyk ir mes tikrai rasime sprendimą. Dalyvių skaičius ribotas, tad nepraleisk progos, nes tai neįkainuojamas laisvalaikio praleidimo būdas, kuris Tau nieko nekainuos.

Garantuojame visišką konfidencialumą, gerą nuotaiką ir linksmai praleistą laiką! Kilus klausimams kreipkitės el. paštug.staskeviciute@gmail.com

Tolerantiško jaunimo asociacijos info

Share:

Susiję tekstai: