TJA 9-oji etnokultūrinė stovykla

„Pasakų malūne“susipynė žmogaus teisės, tradicijos ir tantra

Nuo pagoniškų apeigų iki tantrinės meilės tradicijų, toks platus tradicijų spektras apibūdintų TJA devintąją stovyklą etnokultūriniais motyvais „Pasakų malūnas“, organizuotą TJA Kauno skyriaus.

Skaityti daugiau...
Šokių vakarai

Prasidės vienalyčių porų šokių vakarai

Tęsdama gerąją patirtį Tolerantiško Jaunimo Asociacija rugsėjo mėnesį pradeda organizuoti Vienalyčių Porų Šokių Vakarus. Šių vakarų metu, padedant choreografei, išmokti ar patobulinti Lotynų Amerikos šokių žingsnelius galėsi ne tik Tu, tačiau tai galės padaryti ir Tavo partneris, šokdamas kartu su Tavimi.

Skaityti daugiau...
Aštuntoji TJA stovykla

Jubiliejinė 10-oji TJA stovykla „Kitoks, bet Savas“

Tolerantiško jaunimo asociacija jau dešimtąjį kartą organizuoja stovyklą nariams ir bendraminčiams – „Kitoks, bet Savas” – stovyklą, skirtą pagarbos ugdymui ir tolerancijos skatinimui.

Skaityti daugiau...
Sveiki atvykę

Sveiki atvykę!

Projektas „Sveiki atvykę!“ vykdomas įgyvendinant 2009 m. Europos fondo trečiųjų šalių piliečių integracijai programą. Jį įgyvendina Tolerantiško jaunimo asociacija. Projekto komandoje dirba jo autorius ir vadovas Artūras Rudomanskis bei projekto veiklų organizatorius Andrius Dubinas. Atsižvelgdami į šalyje vyraujančias trečiųjų šalių piliečių integracijos problemas bei Tolerantiško jaunimo asociacijos sukauptą patirtį ir siekdami įgyvendinti šį projektą, iškėlėme pagrindinį tikslą: skatinti trečiųjų šalių piliečių integraciją į Lietuvos visuomenę gilinant abipusį pažinimą bei siekti sudaryti užsieniečiams sąlygas išsaugoti ir plėtoti savo socialinį ir kultūrinį tapatumą visuomenėje.

Skaityti daugiau...
imPULSAS

9-oji TJA stovykla „Kitoks, bet savas”

Tolerantiško Jaunimo Asociacija (TJA) nelaužo tradicijų ir jau šeštus metus iš eilės kviečia TJA narius ir bendraminčius smagiai bei turiningai praleisti laiką stovyklose. Į antrąją stovyklą šią vasarą kviečia TJA Kauno padalinys, paruošęs programą žmogaus teisių tematika supintą su etnokultūriniais motyvais.

Skaityti daugiau...