Grožio salono vadovas: mano LGBT darbuotojai ir klientai turi jaustis saugiai

Vilniečių mėgstama grožio studija „Vasco“ – jau ir LGBT+ draugiška. TJA pakvietus UAB „Vasca“ prisidėti prie LGBT+ palankių, socialiai atsakingų įmonių, atsakymas buvo toks: „Būtinai! Kur, kaip ir kada?“. Įmonės įkūrėjas ir vadovas Vladislavas Žukovas sako, kad homoseksualūs žmonės ir juos palaikantys asmenys bei artimieji yra ir bus grožio studijos klientai, kuriuos palaikyti – būtina.

Skaityti daugiau...

TJA su partneriu vykdo tęstinį projektą „Konsultavimo ir informavimo centras PLIUS“

Įgyvendinant Europos fondo trečiųjų šalių piliečių integracijai 2013 m. metinę programą, prioritetą „Veiksmai, skirti įgyvendinti „Bendruosius pagrindinius imigrantų integracijos politikos Europos Sąjungoje principus“, veiksmą „Aukštos kokybės paslaugų teikimas trečiųjų šalių piliečiams“, Tolerantiško Jaunimo Asociacija (TJA) kartu su Socialinių – edukacinių iniciatyvų centru PLIUS vykdo tęstinį projektą „Konsultavimo ir informavimo centras PLIUS“. Projekto tikslas – didinti trečiųjų šalių piliečių (TŠP) integracijos  galimybes, teikiant aukštos kokybės paslaugas TŠP, užtikrinant „Konsultavimo ir informavimo centro PLIUS“ tęstinumą. Projekto trukmė: 2014 m. liepos 1 d. – 2015 m. birželio 30 d.

Skaityti daugiau...

Dramaturgė: palankesnė aplinka LGBT – būtinybė

Dramaturgė, grupės „Avaspo“ vokalistė Gabrielė Labanauskaitė viešai išreiškė paramą Lietuvos lesbietėms, gėjams, biseksualiems ir translyčiams.  Tolerantiško Jaunimo Asociacijos išplatintame įraše G. Labanauskaitė pasirašo memorandumą, kuriuo įsipareigoja nediskriminuoti savo kolegų, partnerių ir darbuotojų seksualinės orientacijos pagrindu.

Skaityti daugiau...