Ieškomas projekto koordinatorius

Turite nuostabią galimybę aktyviai įsijungti į tarptautinę veiklą! Pamatyk kaip tarptautiniai projektai organizuojami iš vidaus, susipažink su jaunimo aktyvistais iš kitų valstybių ir parodyk sau ir kitiems, ko esi vertas – tapk tarptautinio projekto Lenkijoje koordinatoriumi iš Lietuvos.

 

Projektas: tai tarptautiniai jaunimo mainai, dalyvaus iš viso 25 žmonės, iš jų – 4 dalyviai iš Lietuvos. Projektas vadinasi „Strategies Against Oppression“. Pagrindinė tema – kaip įveikti stereotipus, išankstines nuostatas ir diskriminaciją nukreiptą prieš jauno žmogaus lytiškumą. Tikslūs uždaviniai bus iškelti projekto koordinatorių susitikimo metu.

 

Dalyvaujančios valstybės:
• Lenkija
• Lietuva
• Turkija
• Bulgarija
• Kipras
• Graikija
• Ispanija

 

Projekto koordinatoriai susitiks gruodžio 18-20 dienomis Varšuvoje. Bilieto išlaidos, apgyvendinimas ir maitinimas yra 100% apmokamos. Susitikimo metu bus keliami konkretūs uždaviniai ir sprendžiami kiti organizaciniai klausimai.

 

Jaunimo mainai numatomi sausio 18-28 dienomis, tačiau esant poreikiui data gali būti koreguojama daugumai koordinatorių pritarus.

 

Ką jums reikės daryti? Pirmiausia turėsite dalyvauti susitikime Lenkijoje, kur aktyviai dalyvausite diskusijose organizaciniai klausimais, susipažinsite su kitų šalių jaunimo grupių lyderiais. Grįžę surengsite dalyvių į šį projektą atranką ir pasiruošite projektui. Galiausiai – dalyvausite kaip grupės lyderis su jaunimo grupe projekte Lenkijoje.

 

Kodėl tai įdomu? Pamatysite, kaip tarptautiniai projektai organizuojami iš vidaus, susipažinsite su įdomiais žmonėmis iš kitų valstybių, o svarbiausia – atsivers plačios galimybės toliau dalyvauti tarptautinėje veikloje!

 

Nepraleisk progos ir parodyk sau ir kitiems, ko esi vertas! Jeigu turi klausimų arba tvirtai apsisprendei dalyvauti, pranešk Laurynui adresu laurynas.pliuskys [eta] gmail.com iki ketvirtadienio (lapkričio 20 d.)

 

 

TJA tarptautiniai ryšiai

Share:

Susiję tekstai: