Projekto „Savas tarp svetimų” baigiamoji konferencija

Pabėgėlis yra žmogus, o kiekvienas žmogus turi teisę būti laimingas. Tokiomis nuostatomis vadovavosi Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba ir Tolerantiško jaunimo asociacija vykdydama projektą „Savas tarp svetimų”.

Skaityti daugiau...

LGBT jaunimas pasaulyje vienijasi!

Dvi žinomos ir garsios LGBT organizacijos IGLYO ir ILGA suvienijo savo jėgas tam, kad startuotų pirmąjį tarptautinį tinklą leidžiantį jauniems aktyvistams iš viso pasaulio dirbti drauge.

Skaityti daugiau...

Ekspertai: Žurnalistų ir leidėjų etikos komisijos išvados šališkos

Žurnalistų ir leidėjų etikos komisija (toliau LŽLEK) pateikė žmogaus teisių nepaisančias ir šališkas išvadas prokuratūrai, atliekančiai ikiteisminį tyrimą. Taip teigia knygą „Sodoma ir Gomora“ vertinę 12 nepriklausomų ekspertų, tarp jų – mokslininkai, Lietuvos universitetų atstovai, gydytojai, psichologai, teisininkai ir žurnalistai.

Skaityti daugiau...

Kviečiame registruotis į baigiamąją konferenciją

Kviečiame dalyvauti projekto „Savas tarp svetimų“ baigiamojoje konferencijoje. Projektas vykdomas įgyvendinant Europos Pabėgėlių fondo 2007 m. programą. Projektą remia Lietuvos Respublika, iš dalies finansuoja Europos Sąjunga. Projektą vykdo Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba ir Tolerantiško jaunimo asociacija.

Skaityti daugiau...
Pavargau kovoti...

Fotografijos konkurso rezultatai [FOTO]

Pristatome tarptautinės tolerancijos dienos proga vykusio fotografijos konkurso nuotraukas.

Skaityti daugiau...