Kviečiame registruotis į baigiamąją konferenciją

Kviečiame dalyvauti projekto „Savas tarp svetimų“ baigiamojoje konferencijoje. Projektas vykdomas įgyvendinant Europos Pabėgėlių fondo 2007 m. programą. Projektą remia Lietuvos Respublika, iš dalies finansuoja Europos Sąjunga. Projektą vykdo Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba ir Tolerantiško jaunimo asociacija.

 

 

Projekto tikslas – prieglobstį gavusių asmenų integracijos į Lietuvos visuomenę skatinimas stiprinant abipusį pažinimą bei suteikiant sąlygas išsaugoti ir plėtoti savo socialinį bei kultūrinį savitumą.

 

Šiam tikslui įgyvendinti buvo atliktas tyrimas, sukurtas edukacinis dokumentinis-animacinis filmas „Kur akys veda“, vykdyti teisiniai tyrimai ir parengtos rekomendacijos, sudarytas ir išleistas pažintinis leidinukas integracijai skatinti ir kt.

 

Konferencija skirta su prieglobstį Lietuvoje gavusiais asmenimis, žmogaus teisių specialistams ir aktyvistams, darbdaviams ir paslaugų teikėjams, nevyriausybinių organizacijų atstovams ir asmenims besidominčiais šia problematika.

 

Konferencija vyks gruodžio 9 d., viešbutyje „Conti“, Raugyklos g. 7/2, Vilnius.
Konferencijos metu visiems dalyviams numatytas maitinimas (Pasitikimo kava, kavos pertrauka, pietūs). Registruojantis nurodykite jei esate vegetarai.

 

Konferencijos programa pridedama.
Kvietimas dalyvauti mugėje pridedamas.

 

IŠANKSTINĖ REGISTRACIJA

Svarbu iš anksto registruotis. Registracija iki gruodžio 8 d. 17 val.
Registracija telefonu (8-688)91647, kreiptis į Augustą Čiučelį
arba el. paštu augustas@tja.lt

 

Lygių galimybių kontrolierė
Aušrinė Burneikienė

Share:

Susiję tekstai: