TJA

Nevyriausybinės organizacijos nepritaria prasidėjusiai isterijai

Reaguodamos į Nacionalinės šeimų ir tėvų asociacijos priešiškus lygių galimybių politikai pasisakymus, publikuotus internetinėse svetainėse, spaudoje bei socialinės apsaugos ir darbo ministro Rimanto Dagio  komentarus žiniasklaidoje,  Tolerantiško jaunimo asociacija, „Kauno moterų draugija“, Šeimos planavimo ir seksualinės sveikatos asociacija, Lygių galimybių plėtros centras, Jaunimo centras In Corpore, Naujos kartos moterų iniciatyvos ir Vilniaus moterų namai  išplatino kreipimąsi į valdžios atstovus, kuriame reiškiamas susirūpinimas dėl NŠTA neapykantos kurstymo prieš visuomenės grupes ir valstybinę lyčių lygybės politiką, raginimus Lietuvoje išsaugoti asmenybę žalojančius lyčių stereotipus bei diskriminuoti lytines mažumas.

Skaityti daugiau...
TJA

Tolerantiško jaunimo asociacija išreiškė susirūpinimą dėl įvykių Kolumbijoje

Tolerantiško jaunimo asociacija vienydamasi su „Human Rights Watch“ ir kitomis pasaulinėmis organizacijomis išreiškė susirūpinimą dėl įvykių Kolumbijoje, kai  2009 m. kovo 6 d. Cali mieste,…

Skaityti daugiau...
Baltic Pride - For human rights

Tolerantiško jaunimo asociacija prisidės prie Baltic Pride organizavimo

Tolerantiško jaunimo asociacija buvo pakviesta prisidėti prie 2009 m. gegužės 14-17 dienomis vyksiančio Baltic Pride organizavimo.

Skaityti daugiau...

Kovo 11-ąją rengiamos demokratijos laidotuvės

Kovo 11 dieną Lietuvoje švenčiama Nepriklausomybės atkūrimo diena. Deja, datą, žyminčią Lietuvos demokratijos gimimą, pastaruoju metu mėginama susieti ir su dešiniuoju ekstremizmu.

Skaityti daugiau...

„Pabėgėlių integravimas į visuomenę taikant aktyvius socializacijos metodus“

Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos ir Tolerantiško jaunimo asociacijos vykdomas projektas „Pabėgėlių integravimas į visuomenę taikant aktyvius socializacijos metodus“ vykdomas įgyvendinant Europos pabėgėlių fondo Lietuvoje daugiametę 2008-2013 m. ir Europos pabėgėlių fondo Lietuvoje  metinę 2008 m. programą.

Skaityti daugiau...