Žaidimas: apversti kilimą visai komandai nenužengus nuo jo

Pirmieji TJA narių mokymai

Praėjusį savaitgalį, birželio 19 – 21 d., pirmą kartą surengti TJA narių mokymai. Jie vyko jaukioje sodyboje Alytaus rajone. Šie mokymai buvo panašūs į jau 5 kartus vykdytas TJA stovyklas, tačiau pastarieji buvo skirti tik TJA nariams, o pagrindinis jų tikslas buvo TJA komandos formavimas ir stiprinimas.

Skaityti daugiau...
TJA - IGLYO

Europos jaunimo organizacijos kreipėsi į Europos komisijos prezidentą José Manuel Durāo Barroso

2009 m. birželio 22 d. Europos jaunimo organizacijos kreipėsi  į Europos komisijos  prezidentą José Manuel Durāo Barroso ir  Europos komisijos užimtumo, socialinių reikalų ir lygybės komisarą Vladimķr Špidlą, kreipimesi jaunimo organizacijos prašo Europos komisijos prezidento ir Europos komisijos užimtumo, socialinių reikalų ir lygybės komisaro skubiai ir viešai išreikšti susirūpinimą Europos komisijos vardu dėl neseniai Seime priimto Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos viešosios informacijos poveikio įstatymo pakeitimo įstatymo.

Skaityti daugiau...

Šeštoji TJA stovykla „Kitoks, bet savas“

Tolerantiško jaunimo asociacija jau šeštąjį kartą organizuoja stovyklą nariams ir bendraminčiams – „Kitoks, bet savas” – stovyklą, skirtą pagarbos ugdymui ir tolerancijos skatinimui.

Skaityti daugiau...
TJA - IGLYO

IGLYO valdybos posėdis Lietuvoje

Siekdama atkreipti visų dėmesį į besikeičiančią politinę situaciją LGBT bendruomenės atžvilgiu Lietuvoje, IGLYO (tarptautinė gėjų, lesbiečių, biseksualų ir transeksualų jaunimo organizacija) susirinks į valdybos posėdį Lietuvoje.

Skaityti daugiau...
IDAHO dienos diskusija

Debatai Tarptautinės dienos prieš homofobiją ir transfobiją (IDAHO) paminėjimo proga

2009 gegužės 23 – 24 d.  Tolerantiško jaunimo asociacija Lietuvoje paminėjo Tarptautinę dieną prieš homofobiją ir transfobiją (IDAHO).

 

IDAHO dienos diskusija

Skaityti daugiau...