Pirmieji TJA narių mokymai

Žaidimas: apversti kilimą visai komandai nenužengus nuo jo

Praėjusį savaitgalį, birželio 19 – 21 d., pirmą kartą surengti TJA narių mokymai. Jie vyko jaukioje sodyboje Alytaus rajone. Šie mokymai buvo panašūs į jau 5 kartus vykdytas TJA stovyklas, tačiau pastarieji buvo skirti tik TJA nariams, o pagrindinis jų tikslas buvo TJA komandos formavimas ir stiprinimas.

Darbotvarkė

Mokymuose vyko įvairūs užsiėmimai, vedami psichologės Justės. Užsiėmimų metu TJA nariai dalyvavo komandiniuose žaidimuose, diskusijose, asmeninio augimo grupėse su dailės terapijos elementais. Šie užsiėmimai padėjo nariams geriau pažinti vieniems kitus, susidėlioti artimiausių mėnesių darbotvarkę ir apsispręsti kokią veiklą vykdyti kartu su TJA, o taip pat ir apibūdinti esminius siekius tolimesnėje ateityje.

Labai maloniai nustebino neseniai susibūrusio Kauno skyriaus kūrybiškumas, darbštumas ir veržlumas. Atskirose Vilniaus ir Kauno narių užduotyse kauniečiai pasirodė esą ne ką mažiau sumanūs ir sutvirtino visų lūkesčius dėl būsimo stipraus TJA Kauno skyriaus.

Laisvalaikis prie ežero

Smagu, jog darbas buvo puikiai suderintas su poilsiu. Penktadienį neišgąsdinęs lietingas oras kitas dienas persimainė į saulę ir šilumą. Savaitgalį praleidome bendraudami nuostabioje gamtoje, žaidėme kvadratą, plaukiojame ežere valtimi bei maudėmėse, nors vanduo ir buvo šaltokas.

Mokymų dalyviai

Tikimės, kad ir pasibaigus šiems mokymams, komandos stiprybė išliks, o geros ir naudingos idėjos neliks neįgyvendintos bei visi drauge nepaliausime siekti svarbiausių tikslų, dirbdami bendrai ir vieningai.


Darius, TJA

Share:

Susiję tekstai: