Happy B-day, TJA!

Tolerantiško jaunimo asociacijos penkerių metų gimtadienis

Šiais metais Tolerantiško Jaunimo Asociacija savo 6-ąjį gimtadienį švenčia netgi dvi dienas!

Lapkričio 15 dieną visus TJA narius ir draugus kviečiame į Skalvijos kino centrą pasižiūrėti nuostabų kino studijos „Monoklis“ prodiusuotą ir M. Survilos režisuotą dokumentinį kino filmą „Stebuklų laukas“. „Stebuklų laukas“ – dokumentinė poema apie žmones, daugiau negu 20 metų gyvenančius Budos miške, netoli buvusio Kariotiškių sąvartyno. Ketverius metus kurtas dokumentinis filmas tarsi iš paties sąvartyno gyventojo perspektyvos pasakoja apie nykstančią unikalią bendruomenę, jos dienos ritmą, savotišką gyvenimo būdą, kasdienius džiaugsmus ir rūpesčius. Šis nuostabus kino filmas leidžia bent akies krašteliu žvelgiant susipažinti su kitokia buitimi ir Lietuvos žmonių gyvenimo istorijomis. Dėkojame kino studijai „Monoklis“ ir Jaunimo reikalų departamentui prie SADM už nemokamą kino seansą!

Lapkričio 16 dieną nuo 16 valandos TJA jus džiugins įvairiais siurprizais bei nuostabiu gimtadienio tortu! Vakarą pradėsime 16 valandą pirmą kartą Lietuvoje, Tarptautinės Tolerancijos dienos proga, į dangų keldami tolerancijos aitvarą. Vėliau keliausime į TJA biurą, kuriame susipažinsime su labiausiai TJA nusipelniusiais jaunuoliais, savomis rankomis pačiupinėsime dar spaustuve kvepiančius TJA leidinukus, klausysimės muzikos bei bendrausime. Ir žinoma – užkandžiausime bei smaližiausime – juk TJA jau šešis metus su mumis!

Trumpai primename:
Lapkričio 15 diena
15 val. M. Survilos režisuoto kino filmo „Stebulų laukas“ peržiūra Skalvijos (A. Goštauto g. 2/5, Vilnius) kino centre (įėjimas nemokamas)
Lapkričio 16 diena
16 val. keliam tolerancijos aitvarą prie Baltojo tilto;
17 val. TJA gimtadienio party TJA patalpose (A. Jakšto g. 9 – 133, Vilnius)

P.S. nepamiršk geros nuotaikos ir susitinkam TJA.

Jei turi klausimų, pasiūlymų ar šiaip gerų idėjų – brūkštelk gerda@tja.lt arba 8 679 00638 (Gerda).

Share:

Susiję tekstai: