BŪTI SAVIMI. Gidas Homoseksualiems jaunuoliams

Būti savimi. Gidas homoseksualiems jaunuoliams

Tolerantiško Jaunimo Asociacija primena apie asociacijos išleistą knygelę, kuri skirta žmogui lengviau suprasti savo seksualinę orientaciją ir, jeigu ji yra „kitokia“, priimti pozityviai. Knygelė taip pat padės geriau suprasti savo homoseksualius arba biseksualius draugus. 14–18 metų amžiaus jaunuoliai, besielgiantys kiek kitaip, nei reikalauja suaugusiųjų įdiegtos ir mokykloje bendraamžių primetamos taisyklės, neretai kenčia stiprius vidinius išgyvenimus, girdi patyčias, yra žeminami. Tiems, kurie nepritampa dėl savo seksualinės orientacijos, yra ypač sudėtinga, nes dėl aplinkoje vyraujančių normų pasikalbėti apie šias problemas nėra su kuo.

Skaityti daugiau...

Gyventojai vėl ragins Seimą neatimti šeimų iš Lietuvos žmonių

Seime šiandien bus mėginama, kaip įmanoma greičiau prastumti Konstitucijos pataisą, kuri numatytų, kad didelė dalis šalies gyventojų, kurie dėl įvairių priežasčių negyvena santuokoje, ateityje nebegalėtų vadintis šeima.

Skaityti daugiau...

Seime – konstitucinės šeimos laidotuvės

Balandžio 18 d. trečiadienį 14:30 prie LR Seimo III rūmų įėjimo vyks meilės pagrindu kuriamos šeimos laidojimo ceremonija. Visuomenininkai, žmogaus teisių gynėjai ir kiti Lietuvos gyventojai iškilmingai atsisveikins su mirštančia Lietuvos šeimų įvairove ir padės gedulingų gėlių vainiką. Laidojimo ceremonijoje taip pat dalyvaus LR Seimo nariai Dalia Kuodytė, Marija Aušrinė Pavilionienė ir Algirdas Sysas. Kartu procesijos dalyviai įteiks LR Seimui peticiją už šeimos formų įvairovę, kuria raginama nekeisti LR Konstitucijos 38 str. nuostatų.

Skaityti daugiau...