Kaip galime prisidėti? I dalis

Organizacijos, įstaigos, įmonės viešai paskelbia apie organizacijos vykdomą LGBT+ draugišką politiką. Apie tai pranešama taip pat darbuotojams tiesiogiai, patalpinant informaciją matomoje vietoje organizacijos patalpose, internetiniame tinklapyje, išsiuntinėjant darbuotojams pranešimą apie tai elektroniniu paštu, o taip pat per profsąjungas ir darbuotojų atstovą.

Skaityti daugiau...

Statistika: Sėkmingiausias verslas galvoja apie LGBT darbuotojams saugią aplinką

Statistika: Sėkmingiausias verslas galvoja apie LGBT darbuotojams saugią aplinką LGBT+ asmenims palankios aplinkos skatinimo kampanija Sėkmingiausi verslai galvoja apie LGBT saugią aplinką Beveik 88 %…

Skaityti daugiau...

Siemens reklama ir LGBT

Pirmieji reklaminiai klipai LGBT tema buvo gana kuklūs, netgi klaidinantys. Tačiau kam tai buvo aktualu iškart susivokdavo.

Skaityti daugiau...

Ką daryti jei norime išvengti streso ir siekti darbuotojų pasitenkinimo atliekamu darbu?

LGBT+ asmenims palankios aplinkos skatinimo kampanija

Jei norime išvengti streso ir siekti darbuotojų pasitenkinimo atliekamu darbu, turime atsižvelgti bent į tris pagrindinius veiksnius:

Skaityti daugiau...

Parama LGBT+ darbe

Jungtinės Karalystės darbo tyrimų departamento atlikta apklausa (1992 m.) apie gėjų ir lesbiečių užimtumą nurodo šešis veiksnius, kurie padėjo homoseksualiems darbuotojams atsiskleisti ir patogiai jaustis darbo vietoje.

Skaityti daugiau...

Pristatome seminaro lektorius!

Pristatome seminaro lektorius! Seminarus ves profesionalūs lektoriai, psichologai ir žmogaus teisių bei neformalaus ugdymo specialistai. Kviečiame su jais susipažinti iš arčiau.

Skaityti daugiau...

Ar reikia toleruoti viską? Kur yra tolerancijos ribos?

Iš esmės, tolerancija yra leidimas žmogui būti savimi ir gyventi taip, kaip jis nori. Tačiau tas žmogus, jo gyvenimo būdas, elgesys ir kalbos neturi pažeisti…

Skaityti daugiau...

Drauge kurkime LGBT+ priimančią, draugišką ir saugią aplinką

Ką reiškia vaikams, jauniems žmonėms, suaugusiems pripažinti savo seksualumą? Kiek daug problemų kyla asmenims vien dėl to, kad jie yra homoseksualūs, biseksualūs, translyčiai? Kokius išgyvenimus patiria jų artimieji ir draugai? Šis klausimų ratas nesiliauja suktis, nes didžiulė dalis visuomenės vis dar kenčia nematymą, ignoravimą, neapykantą, diskriminaciją dėl seksualinės orientacijos.

Skaityti daugiau...

Pradedame viešinti veiklas

Pradedame viešinti veiklas LGBT+ asmenims palankios aplinkos skatinimo kampanija Užsibrėžėme, kad per metus surinksime daugiau nei 50 įvairiausių įmonių, organizacijų ir institucijų, kurios vienokiu ar…

Skaityti daugiau...

Registracija į seminarus sustabdyta

Registracija į seminarus sustabdyta Dėl itin didelio dalyvių susidomėjimo laisvų vietų į seminarus nebėra. Dėkojame už susidomėjimą. Tikimės ateityje seminarus kartoti. Maloniai kviečiame dalyvauti kitose…

Skaityti daugiau...