Rainbow Challenge. Organizacijų valdymas

Kaip laikaisi? 

– Normaliai. 

Taip dažnai atsako kiekvienas Lietuvoje gyvenantis žmogus. Ir nors kiekvienas žmogus turi begalę įvairiausių kasdienių rūpesčių ir reikalų, LGBT asmenys dar turi įveikti ir reikšmingai padidėjusią neapykantos savo atžvilgiu viešojoje erdvėje laviną.

Gilindamiesi į aplinkybes, kurios inicijuoja tos neapykantos diskursą Lietuvoje, galima suvokti, kad jos kyla ne iš spontaniškų pačių žmonių iniciatyvų, o iš gerai apsiginklavusių satelitinių organizacijų, marionetinių sprendimų priėmėjų, puikiai finansuojamų struktūrų, kurios veikia kartu su gražuliados lygio marginaliais veikėjais.

Ir tai nereiškia, kad žmogaus teisės pasiduoda. Tai reiškia, kad turime geriau organizuotis. Todėl su rėmėjų indėliu ir partneriais šiais metais organizuojame stovyklą, kurios vieną dieną skirsime išskirtinai savo gebėjimų stiprinimui organizacijų valdymo srityje.

O kitą dieną organizuosime savarankišką aptarimą dėl artėjančių svarbių įvykių: 

Kaunas PRIDE, GSA mokyklose, Partnerystės įstatymo priėmimo. Stovyklos metu deramą dėmesį skirsime menui ir jo protesto galiai suvokti.

Stovykloje ir mokysimės, ir kursime, veiksime savarankiškai bei komandomis, linksmai žaisdami, rimtai diskutuodami, įkvepiančiai dalydamiesi patirtimis. Tad paskubėk pildyti anketą ir junkis prie mūsų!

Pabaigę stovyklą-mokymus išeisime sustiprėję kartu su mūsų šios veiklos įgyvendinimo partneriais: Labdaros paramos fondu FRIDA, Lietuvos socialdemokratinio jaunimo asociacija.

Asociatyvi nuotrauka iš praėjusios stovyklos

Iniciatyva įgyvendinama Aktyvių piliečių fondo remiamo projekto „Rainbow Challenge“ už LGBT+ teises ir galimybes“, kuris yra EEE ir Norvegijos finansinių mechanizmų dalis bei Tolerantiško Jaunimo Asociacijos įgyvendinamos ir Jaunimo reikalų departamento remiamos programos „Kitoks, bet savas“ rėmuose.


Svarbi informacija:

Anketų registracijos pabaiga: 2021 m. rugpjūčio 6 d.

Stovyklos-mokymų pradžia: 2021 rugpjūčio 13 d.

Stovyklos-mokymų pabaiga: 2021 rugpjūčio 15 d.

Stovykla vyks Alytaus rajone esančioje kaimo turizmo sodyboje – mokymų centre.

Daugiau informacijos apie stovyklą tel. 8 612 01192, info@tja.lt.

Dalyvio anketa: čia.

Share:

Susiję tekstai: