Savanoriai rūpinasi organizacijos ateitimis

Niekam ne paslaptis, kad Tolerantiško jaunimo asociacijos veiklos reikalaujančios finansinių resursų dažniausiai yra remiamos iš projektinių lėšų prieš tai juos suplanavus, pateikus paraiškas ir laimėjus. Jų dėka, mes galėjome prisidėti prie žmogaus teisių, įgyvendinti organizacijos tikslus, tačiau projektinės veiklos, tai toli gražu ne viskas, ką mes veikiam. Daugumą veiklų kurios, taip pat yra labai svarbios žmogaus teisių padėčiai, tačiau papildomos, mes galime įgyvendinti tik dėl jūsų skiriamų 1.2%.

Birželio 18 dieną, Utenoje susitikome su savanoriais, kurie ir buvo mūsų lėšų rinkimo papildomoms veikloms varomoji jėga. Kartu su puikia komanda aptarėme kaip mums sekėsi vykdyti 1.2 proc. kampaniją, ką darysime kitais metais, kas galėjo būt geriau, o kas puikiai pavyko.

Savanoriai pristatė kaip jiems sekėsi vykdyti suplanuotus darbus, dirbti su dizainais, renginiais, informacijos sklaida.

Išgryninome dalykus kuriems kitais metais skirsime daugiau dėmesio.

Dėl jūsų skirtų 1.2% ir savanorių pastangų mes galime užtikrinti nuolatinį asociacijos funkcionavimą, prieinamumą ir kryptingą pagalbą tiems, kas į mus kreipiasi.

Dėkojame savanoriams ir visiems kas liekate neabejingi TJA darbui.

Savanorių grupė suburta ir vykdo veiklą pagal TJA įgyvendinamą ir Jaunimo reikalų departamento remiamą programą „Kitoks, bet savas“, šis susitikimas- šios iniciatyvos dalis.

Share:

Susiję tekstai: