Savanoriai rūpinasi puslapio priežiūra

gyvename interneto amžiuje. Viskas keičiasi, todėl keičiamės ir mes. Jau prieš kurį laiką atnaujinome savo internetinę svetainę, tačiau darbai dar nebaigti.

Birželio 17 dieną, Panevėžyje susitikome su savanorių, sutikusių administruoti www.tja.lt svetainę, grupele.

Mes jau esame pakeitę serverį, atlikę daug veiksmų skirtų padidinti duomenų saugumą. Susitikimo metu įvertinome nuveiktus darbus ir aptarėme kaip galime dar padidinti saugumą, taip pat pradėjom tobulinti planą dėl lengvesnio informacijos talpinimo regionų skyriams, bei kurti gaires būsimiems administratoriams, kurių tikslas padėti lengviau paruošti turinį tinkamą talpinti svetainėje.

Kadangi didžiąją laiko dalį su komanda dirbame nuotoliniu būdu, tokie susitikimai ne tik palaiko motyvaciją, padeda sugeneruoti naujų idėjų, bet ir padeda naujiems komandos nariams geriau išmokti valdyti administravimo įrankius.

Tikimės kad ateityje turėsime po komandos narį iš visų miestų kur tik yra TJA narių ir mūsų svetainėje informacija bus nuolatos talpinama iš visos Lietuvos.  

tja.lt svetainė yra įgyvendinamo projekto „Rainbow Challenge” už LGBT+ teises ir galimybes” rezultatas.
Projektas yra Aktyvių piliečių fondo, finansuojamo EEE finansinio mechanizmo lėšomis, dalis.

Svetainės turinio priežiūros darbo grupė suburta ir vykdo veiklą pagal TJA įgyvendinamą ir Jaunimo reikalų departamento remiamą programą „Kitoks, bet savas”.

Šis susitikimas- šių iniciatyvų dalis.

Share:

Susiję tekstai: