„Jaunimo balsas dėl reprodukcinės sveikatos ir teisių“

Tolerantiško jaunimo asociacija

Tolerantiško jaunimo asociacija ir jaunimo organizacija kviečia Jus dalyvauti mokymuose „Jaunimo balsas dėl reprodukcinės sveikatos ir teisių“, kurie vyks  2009 m. gegužės 15 -17 dienomis Klaipėdoje.

Tolerantiško jaunimo asociacija siekia suaktyvinti Lietuvos jaunimo veiklą, atkreipdama dėmesį į jaunų žmonių reprodukcinės sveikatos problemas. Teisė į švietimą ir informaciją yra viena iš svarbiausių jaunimo reprodukcinių teisių bei kartu viena iš opiausių problemų Lietuvoje. Be to, jauniems žmonėms apribotas kontracepcijos bei reprodukcinės sveikatos paslaugų prieinamumas, daug neplanuotų nėštumų, lytiškai plintančių infekcijų (LPI), tarp jų ŽIV ir AIDS.

Šiais mokymais organizacija siekia informuoti ir suburti Lietuvos jaunimą lytinės ir reprodukcinės sveikatos bei teisių klausimais. Mokymų metu bus pristatytas lytinės ir reprodukcinės sveikatos tesinis reglamentavimas, lytinės ir reprodukcinės sveikatos ir teisių situacija Lietuvoje. Mokymų metu bus stengiamasi identifikuoti problemas bei atrasti galimus jų sprendimo būdus.

Tikimės, kad susidomėsite galimybe dalyvauti šiuose svarbiuose mokymuose. Prašome registruotis iki 2009 m. gegužės 8 d., elektroniniu paštu: info@tja.lt

 

Tolerantiško jaunimo asociacijos infomraicja

Share:

Susiję tekstai: