Startavo projekto „Trečiųjų šalių piliečių integracija Lietuvoje „Sveiki atvykę“ internetinė svetainė

Sveiki atvykę

Startavo projekto TJA vykdomo projekto „Trečiųjų šalių piliečių integracija Lietuvoje „Sveiki atvykę“ internetinė svetainė.

 

Joje lankytojai kviečiami pažinti kitas kultūras ir palyginti jas su Lietuva. Svetainėje trumpai ir koncentruotai pateikiami svarbiausi ir įdomiausi faktai apie aštuonias trečiąsias šalis iš kurių į Lietuvą atvyksta daugiausiai imigrantų. Kviečiame apsilankyti puslapyje https://tja.lt/sveikiatvyke/.

 

Sveiki atvykę

Tikimės, kad pažindama imigrantų kultūras, tradicijas ir palygindama su Lietuvos kultūra visuomenė bus draugiškesnė ir atviresnė trečiųjų šalių piliečių integracijos procesui. Šioje svetainėje taip pat bus sukaupta straipsnių, video medžiagos ir pan., kurie atskleistų skaitytojams imigracijos priežastis ir aplinkybes.

 

Šis puslapis skirtas pristatyti tautų, kurių atstovai dažniausiai įsikuria Lietuvoje tautines tradicijas, kas padės lankytojams geriau pažinti naujakurius ir, tikėkimės, padės suvokti, kad kultūriniai skirtumai nėra tokie svarbūs žmonių bendravime. Taip pat naujakuriais besidomintis skaitytojas svetainėje ras faktų apie tai, kas laikomi trečiųjų šalių piliečiais, kodėl jie atvyksta į Lietuvą, kaip jiems sekasi čia įsikurti ir gyventi.

 

Svetainė skirta visiems norintiems geriau pažinti savo kaimynus, darbuotojus, draugus ar besirūpinantiems, kad visuomenėje vyrautų darna ir sugyvenimas. Puslapio informacija vis dar kaupiama ir pildoma, tad kviečiame apsilankyti jame dažniau.

 

 

https://tja.lt/sveikiatvyke/

 

Tolerantiško jaunimo asociacijos informacija

Share:

Susiję tekstai: