Kviečiame į dailės terapijos užsiėmimus

Jei Tau 18-29 m. ir priklausai LGBTQ+, kviečiame dalyvauti nemokamuose dailės terapijos užsiėmimuose! Juos ves mūsų praktikantė, Austėja, Vilniaus universiteto dailės terapijos magistro studentė, kuri ruošiasi atlikti tyrimą apie dailės terapijos poveikį LGBTQ+ asmenims.

Tad bendradarbiaujant bus organizuojami dešimt kassavaitinių nemokamų terapijos užsiėmimų pilnamečiams LGBTQ+ asmenims.

•Dailės terapija – tai viena iš meno terapijos krypčių, apimanti dailės ir psichologijos, psichoterapijos žinias. Tai būdas reikšti savo mintis, jausmus ir potyrius piešiant, tapant, lipdant ar naudojant kitas meninės raiškos priemones su tikslu geriau save pažinti, atrasti naujų įžvalgų.

Užsiėmimai nereikalauja piešimo sugebėjimų ir nėra skirti lavinti piešimo įgūdžius, svarbus pats kūrybinis procesas, kuris pagal poreikius gali būti gydantis, ugdantis, atpalaiduojantis.

Dalyvavimas užsiėmimuose padėtų naujos informacijos rinkimui apie terapijos galimą naudą LGBTQ+ bendruomenei.

Užsiėmimai vyktų pirmadienio/antradienio vakarais adresu: Vilniaus g. 22 (Naktinis Vilniaus avilys). Pirmąjį užsiėmimą turėtume spalio gale, kviečiame registruotis užpildant šią formą: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoIeE19S1TB1qsc-i5YkxPwgiaGo8YwXFA5zbeYakBKQVD9Q/viewform?usp=sf_link

Detalesnė informacija dėl užsiėmimų bus atsiunčiama el. paštu užpildžius formą.

Prie šios iniciatyvos įgyvendinimo prisideda TJA praktiką atliekanti Austėja Lukminaitė, savanoriai, taip pat esame dėkingi už pagalbą įgyvendinant Aktyvių piliečių fondo remiamam projektui „Rainbow Challenge“ už LGBT+ teises ir galimybes“, kuris yra EEE ir Norvegijos finansinių mechanizmų dalis bei Tolerantiško Jaunimo Asociacijos įgyvendinamos ir Jaunimo reikalų agentūros remiamai programai „Kitoks, bet savas“.

Share:

Susiję tekstai: