Kviečiame: 12-oji TJA stovykla

Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, Tolerantiško Jaunimo Asociacija organizuoja kasmetinę stovyklą „Kitoks, bet Savas”. Šių metų stovyklos tikslas – per stovyklos dalyvio savęs, savo poreikių ir vertybių pažinimą skatinti jo pilietiškumą ir prosocialųjį aktyvumą kasdieniniame gyvenime. Per nepilnai tris dienas 30 stovyklos dalyvių turės galimybę ne tik susipažinti su naujais žmonėmis, dalintis požiūriais ir mintimis, mokytis netradicinėje erdvėje remiantis neformalaus ugdymo principais, tačiau ir labiau pažinti save, pasitikrinti savo vertybines nuostatas bei atrasti būdų, kaip save aktyvinti ir įgalinti pokyčiams.

Šių metų stovykloje laukiami visi, kuriems stovyklos tematika, principai yra patrauklūs ir kurie norėtų pažinti ir veikti.

Kada?
2012 m. rugsėjo 7 – 9 d. Programos pradžia – rugsėjo 7 d., 18 val.

Kur?
Kaimo turizmo sodyba Alytaus raj., Raitininkų sen.

Kas gali dalyvauti?
Atrankoje dalyvauti gali VISI norintys, kuriems nėra svetima žmogaus teisių tematika.
Vykdant atranką bus atsižvelgiama į:
–    kandidato motyvacijos ir asmeninių interesų atitikimą stovyklos tematikai;
–    kandidato norą prisidėti prie stovyklos kokybiško įgyvendinimo;
–    kandidato norą prisidėti prie TJA veiklų.

Papildomi balai atrankoje bus skiriami kandidatams, kurie dar nėra dalyvavę nei vienoje TJA stovykloje bei mažiau galimybių turintiems kandidatams.

Stovykloje Jūsų laukia smagi ir veikli komanda, maitinimas tris kartus per dieną, apgyvendinimas erdviuose kambariuose, linksmas laisvalaikis. Veikloje dalyvių aktyvumas būtinas 😉

Stovykla rengiama įgyvendinant programą „Kitoks, bet savas”. Visus, norinčius dalyvauti TJA stovykloje, prašome užpildyti ir pateikti šią anketą internetu iki rugpjūčio 26 d. imtinai.

Kyla klausimų?
Jeigu kilo neaiškumų ar klausimų, kviečiame su mumis susisiekti el.paštu gediminas@tja.lt arba telefonu 8-666-99996.

Tolerantiško jaunimo asociacijos informacija

Share:

Susiję tekstai: