Kartu į Baltic Pride 2023 Taline!

Tolerantiško Jaunimo Asociacija kviečia susitikti „Baltic Pride 2023“ Taline ir kartu žygiuoti Baltijos LGBT+ solidarumo eitynėse.

Važiuojam kartu į Baltic Pride 2023 Taline!

Autobusas į Baltic Pride išvyksta iš Vilniaus birželio 10 d. 2.45 val. (naktį).

Grįžtame į Vilnių birželio 11 d. sekmadienį vakare.

Galimas paėmimas iš Panevėžio.

Kaina: dalyvavimas eitynėse su Tolerantiško jaunimo Asociacijos nariais, partnerėmis organizacijomis ir jos draugais bendroje kolonoje.

N.B. Prašome atkreipti dėmesį, kad nakvynės išlaidų kompensavimo negalėsime pasiūlyti, todėl tai yra Jūsų asmeninė atsakomybė.

Užsiregistruok kuo greičiau ir rezervuokis vietą autobuse: registracijos nuoroda.

Jei keliaujate į Taliną ir norite žygiuoti draugų ir bendraminčių būryje, kartu su spalvingais plakatais ir įkvepiančiais šūkiais, prisijunk prie Tolerantiško Jaunimo Asociacijos!

Plakatų dirbtuvės

Prieš išriedant į Baltic Pride Taline kviečiam susirinkti į plakatų dirbtuves, padiskutuoti apie šių metų eitynių siekius ir šūkius bei nusipiešti patį įsimintiniausią plakatą. Jeigu vyksi į Taliną, būtinai turi „pasipuošti” idėjomis. Net jeigu ir nevyksi – padėk savo idėjoms, reikalavimams, lūkesčiams keliauti!

Laukiam su geromis nuotaikomis ir spalvom! Pasiruošimas PRIDE – plakatų dirbtuvės vyks birželio 2 d. nuo 17- 20 val. adresu 22bendrabūtis, Vilniaus g. 22, 2 aukštas.

Už galimybę vykti esame dėkingi Tolerantiško Jaunimo Asociaciacijos įgyvendinamai programai „Rainbow Challenge“, kuria iš dalies remia Jaunimo reikalų agentūra.

Share:

Susiję tekstai: