Tavo laikas – tai investicija. Tapk TJA savanoriu.

Tavo laikas – tai investicija, o dabar pats metas investuoti! Nežinai, kur? Ogi ten kur tavo laisvos valandos pavirs naujomis žiniomis, geromis emocijomis ir nepakartojamomis patirtimis. Jei tau rūpi žmogaus teisės, jei nori prisidėti prie permainų, įgyti naujų įgūdžių, tobulėti ar tiesiog turiningai praleisti laiką – prisijunk prie Tolerantiško jaunimo asociacijos savanorių.

Tolerantiško jaunimo asociacija – tai jau virš dešimt metų veikianti nevyriausybinė, ne pelno siekianti organizacija ginanti žmogaus teises Lietuvoje. Mes jauni, energingi, veržlūs, veiklūs. Esame drąsūs ir siekiame daug, todėl, jei tau svarbu kokioje šalyje gyveni – ateik!

Ką galime pasiūlyti? Visų pirma naujas žinias – išmoksi rašyti straipsnius, planuoti laiką, vesti renginius, paskaitas, workshopus, susipažinsi su daug žmonių, iš kurių galėsi pasisemti įkvėpimo. O gal yra kokia sritis, kurioje nori pasisemti daugiau žinių? Labai gerai! Mes padėsime. Tačiau tai dar ne viskas, tu taip pat turėsi galimybę sudalyvauti savanorių mokymuose, kasmetinėje TJA stovykloje ir netgi aplankyti Taliną Baltic Pride eitynių metu! O taip pat galėsi nuvykti į šaunius jaunimo mainus užsienyje. Ir tai tik maža dalis renginių, prie kurių galėsi prisidėti.

Ko mums reikia iš tavęs? Energijos, geros nuotaikos ir – žinoma – noro savo laisvą laiką skirti darbui žmogaus teisių srityje, bei nusiteikimo linksmai praleisti laiką. Tai puiki proga įgyvendinti savo idėjas, pasitelkti kūrybiškumą ir rasti bendraminčių bei naujų draugų.

Jau susidomėjai? Tada iki birželio 15 d. užpildyk anketą ir lauk atsakymo. Jei nepateksi į komandą – nenusivilk: dabar turime tik dešimt laisvų vietų, bet pažadame tau galimybę veikti kartu ir informaciją apie visus būsimus renginius.

TJA informacija

Share:

Susiję tekstai: